top of page
h2tech.jpg

TECHNICAL SUMMIT AT IGH2023

H2TECH

TECHNICAL SUMMIT AGENDA

15 September 2023

Held in parallel with IGH 2023, H2TECH is the must-attend hydrogen technology summit and exhibition that is exclusively dedicated to discussing advanced technologies for the whole hydrogen industry. The event will bring together the entire hydrogen value chain to focus on developing solutions and innovations for low-carbon hydrogen production, efficient storage and distribution as well as applications in a variety of stationary applications.

 

More than 30 international C-level speakers and over 1, 500 attendees will come together to discuss and see, the latest technologies, and engineering solutions at the H2TECH on September 15th.

Day 2 - 15 September

H2TECH-Morning Session

09:30 - 10:20 (50 mins)

[Opening Panel] Diversity and Equality to Driving Hydrogen Innovation Forward

Gokce Mete
Co-founder, Women in Green Hydrogen and Senior Expert, Hydrogen and Industry Transition
Hydrogen for Net Zero (H2NZ)

Coffee Break  (30mins)

10:50 - 11:40

(50 mins)

[Panel] Cutting-Edge Electrolyzer Technologies for Industrial GW-Scale Hydrogen

11:40 - 12:20

(40 mins)

[H2TECH Box] Advanced Tech in Hydrogen

11:40 - 12:00: Cutting edge Innovations in H2 Fuel Cell

    
Senior Representative
Axens

12:00 - 12:20: Call for Paper

Luncheon

H2TECH - Afternoon Session

14:00 - 14:50 (50 mins)

[Panel] Utilizing Innovative Technology to Optimize Hydrogen Value Chain

14:50 - 15:10 (20 mins)

[H2TECH Box] Call for Paper

15:10 - 16:00

(50 mins)

[Panel] Breakthrough Technologies Making Hydrogen-Fuelled Transport A Reality
bottom of page