top of page

STRATEGIC SUMMIT AT IGH2023

DAY1

2023 STRATEGIC SUMMIT AGENDA

Day 1 Morning – Strategic Summit

09:00 - 09:10 (05 mins)

Opening Welcome Address
  • International Energy Agency (Reserved)

09:10 - 10:30 (80 mins)

[Global Ministerial Plenary] Government Initiatives to Green Hydrogen Revolution
  • The Rt Hon. Greg Hands MP, Minister of State for Trade Policy at the Department for International Trade, United Kingdom

  • Frans Timmermans, Executive Vice President, European Commission

  • The Honorable Jennifer M. Granholm. Secretary, U.S. Department of Energy

  • The Hon Chris Bowen MP, Minister for Climate Change and Energy, Australia

  • H.E. Mariam Bint Mohammed Saeed Hareb Almheiri, Minister of Climate Change and Environment, United Arab Emirates

  • H.E Diego Pardow Lorenzo, Minister of Energy, Government of Chile

The Rt Hon. Greg Hands MP
Minister of State for Trade Policy
Department for International Trade, United Kingdom

Coffee Break  (40mins)

11:10 - 12:00

(50 mins)

[Opening Roundtable] Unlocking Clean Hydrogen Economy

11:50 - 12:10

(20 mins)

[Keynote] Call for Paper
  • Reserved by Lead Sponsor

Luncheon

Day 1 Afternoon – Strategic Summit

14:00 - 14:50 (50 mins)

[Panel] Linking Producers and Offtakers: Building Global Hydrogen Trade Networks

Markus Bangen
Chief Executive Officer
Duisburger Hafen AG (duisport)

Screenshot 2023-01-26 at 8.58.43 PM.png

Jürgen Tzschoppe
Executive Vice President New Energy Solutions

Statkraft

14:50 - 15:30 (40 mins)

[Innovation Box] Cutting-Edge Hydrogen Solutions

14:50-15:10 [Innovation Box A] Green Hydrogen Projects Case

15:10-15:30 [Innovation Box B] Hydrogen Transport Opportunity

Coffee Break (30 mins)

16:00 - 16:50

(50 mins)

[Panel] From Supply to Demand: Maximizing Europe Hydrogen Supply Chain

16:50 - 17:40

(50 mins)

[Panel] Scaling Up 100 million tonnes Green Hydrogen Production by 2030

Israel Hurtado
President
H2 Mexico

Alicia Eastman
President
InterContinental Energy

Ana Quelhas
Managing Director for Hydrogen
EDP Renewables

Alex Hewitt
Co-founder & CEO
CWP Global

18:30 - 20:00

(90 mins)

IMPACT Awards Ceremony & Cocktail Party
bottom of page