AGENDA

Day One

15 September

09:00 - 09:10 (10 mins)

Welcome Keynote I - Guest of Honour

09:10 - 09:20 (10 mins)

Welcome Keynote II - The National Green Hydrogen Strategy of Chile

H.E Diego Pardow Lorenzo
Minister of Energy
Government of Chile

09:20 - 09:30 (10 mins)

Welcome Keynote III - The Role of Green Hydrogen In Portugal’s Plans For Net Zero

H.E. João Galamba
Secretary of State for Environment and Energy
Portuguese Republic

09:30 - 09:40 (10 mins)

[Keynote Address] The Rise of The Global Green Hydrogen Economy

Dolf Gielen
Director, Innovation and Technology
IRENA

09:40 - 10:40 (60 mins)

 [Opening Panel]  Hydrogen's Role in the Energy Transition

Moderator :

Attilio Pigneri
Co-founder and CEO
H2U

Panelist :

Sam Bartholomaeus
VP Renewables and Power
Woodside Energy

Asad Jafry
Global Head of PIVT and H2 Economy
Amazon

Amanpreet Singh
Director, ESG Finance APAC, Asian Investment Banking Division
MUFG

CVX_Logo_THEC_4-line_large_TM_RGB-.png

Andrew Mingst
General Manager, Hydrogen
Chevron New Energies

Clive Turton
Chief Investment Officer
ACWA Power

Arun Sharma
Advisor to the Chairman, Group Sustainability Lead
Adani Group

Morning coffee & networking break

11:10 - 11:30 (20 mins)

[Keynote] Navigating the Evolving Regulatory Landscape

Xylia Sim
Counsel, Singapore
Linklaters

11:30 - 12:30 (60 mins)

[Panel] Global Hydrogen Trade: APAC Driving Forward Hydrogen Supply Chains

Moderator :

Tim Hard
SVP – Energy Transition, Business Development
Argus Media

Panelist :

Wiveka Elion
General Manager, Hydrogen lmport and Export
Shell

Jong Chen Foo
Global Head of Ammonia
OCI N.V.

Essam Nasser Al Sheibany
Vice President Sustainability
Asyad Group

Osamu Ikeda
Head of Hydrogen Business Planning & Development Section
Chiyoda Corporation

Malcolm Lim
Head of Singapore Business
Pavilion Energy

Chikako Ishiguro
Senior Analyst - Energy Resources & International Business Unit
Osaka Gas

Peter De Neef
Head of Origination, BD and Customer Engagement
bp

14:00 - 15:00 (60 mins)

[Panel] Creating A Thriving Hydrogen Business Model

Moderator :

Kunal Kapoor
Partner
Dentons

Panelist :

Carsten Borchers
Vice President, Global Green Gas/Hydrogen Projects
E.ON

Vivek Singla
President, Head of Hydrogen and EV Businesses
ReNew Power

hy24.png

Jenhao HAN
Managing Director Asia
Hy24 Partners

Arun Sharma
Advisor to the Chairman, Group Sustainability Lead
Adani Group

Jérémie Esquier
Power-to-X Market Director
Technip Energies

Siddhartha Shrivastava
Head of New Energies & Resources Asia
SMBC

James Laybourn
Regional Head of Sales
DNV

15:00 - 15:20 (20 mins)

Green Hydrogen Projects Case A: Reserved by Allen & Overy

Goran Galic
Partner
Allen & Overy

Jackson Allen
Counsel
Energy & Resources at Allen & Overy

15:20 - 15:40 (20 mins)

[Technical Box] Investment in H2 Projects to Support Decarbonization

Wen-Bin Qian
Vice President of Clean Hydrogen, APAC
Linde

Afternoon coffee & networking break

16:20 - 17:20 (60 mins)

[Panel]  Hydrogen Optimized: Sourcing, Commercializing and Scaling Hydrogen

Moderator :

John Altomonte
Chief Executive Officer
Verne Energy Solutions

Panelist :

Allard M. Nooy
President South-East Asia
Fortescue Future Industries Pty Ltd

John Mi
Head of Worldwide Hydrogen Strategy
Amazon

Fiona Mitchell-Corbett
Vice President Hydrogen Safety
Gexcon

Alex Bower
Commercial Director
InterContinental Energy

Martin Hablutzel
Business Unit Manager Transmission Solutions and Hydrogen
Siemens Energy

Patrick Gorr
Associate Principal – Global Hydrogen Leader
Arup

Iain Lawson
Head of origination, asia
Mercuria Energy Trading S.A.

18:00 - 20:00 (120 mins)

Cocktail Party & Awards Ceremony

Sponsored by:
00.png

Day Two

16 September

Held in parallel with Investing in Green Hydrogen 2022 Strategic Conference, H2HECH is the must-attend H2 Technical Conference that is exclusively dedicated to discussing advanced technologies for the whole hydrogen industry. 

 

H2HECH is open to all delegates, exhibitors and visitors. Click here to register your Free Visitor Pass!

09:30 - 10:30 (60 mins)

[Panel] Innovative Electrolyzer Technologies for Industrial Scale Hydrogen

Moderator :

Joel Chow
Vice President, APAC Consulting
Wood Mackenzie

Panelist :

Filip Smeets
SVP Nel Electrolyser Division
Nel Hydrogen

Sebastian-Justus Schmidt
Chairman
Enapter

Tulika Raj
Co-Founder and CEO
SunGreenH2

Tony Cochrane
Chief Commercial Officer
Ceres

James Gombas
Director, Hydrogen Applications
Fuelcell Energy

Morning coffee & networking break

11:00 - 11:20 (20 mins)

[Technical Box] Selection of Hydrogen Pathways

linde(1)-.png

Dr Stephen Graville
Business Development Director for Clean Hydrogen in Asia Pacific
Linde

11:20 - 11:40 (20 mins)

[Technical Box] LOHC - The Hydrogen Transport Opportunity

Sébastien Lecarpentier
Head of Clean Hydrogen Program
Axens

14:00 - 14:50 (50 mins)

[Panel] Innovative Technologies to Optimize Hydrogen Value Chain

Moderator :

Kun Cheng
Senior Advisor, H2 Practice
Wood Mackenzie

Panelist :

Kenneth Kong
Regional Director - Asia
KBR

Ralph de Haan
Director Business Development Hydrogen & Green Fuels
NEOM

Kiruthika Sadagopan
Strategy, Partnerships & BD - Green Hydrogen & Electrolysers
Larsen & Toubro

Harshil Raisinghani
Head of Regional Development | Southeast Asia, Australia & New Zealand
Evonik

Ganesan Kathirvel
Business Development Manager Asia Pacific-OGC,
Endress+Hauser

14:50-15:40 (50 mins)

[Panel] Laying Foundation for Future: How to Facilitate Women to Enter and Thrive in Hydrogen Tech

Moderator :

Isabella Huang-Loh
Chairwoman
Singapore Environment Council

Panelist :

Fiona Mitchell-Corbett
Vice President
Gexcon

Tulika Raj
Co-Founder and CEO
SunGreenH2

Penelope Howarth
Assistant Director and Energy Focal Point, Climate Change
Australian Department of Foreign Affairs and Trade

Fiona Lee
Hydrogen Commercial Advisor
BP

Kiruthika Sadagopan
Strategy, Partnerships & BD - Green Hydrogen & Electrolysers
Larsen & Toubro

16 September

09:30-10:30 (60 mins)

[Panel] Policy Priorities to Spur the Green Hydrogen Economy

Moderator :

Tim Karlsson
Executive Director
International Partnership for Hydrogen and Fuel Cells in the Economy (IPHE)

Panelist :

截屏2022-06-09 下午8.22.45.png

Nangula Nelulu Uaandja
Chief Executive Officer

Namibia Investment Promotion and Development Board

Dr Dean Bialek
Head, Policy & International Strategy, 
CWP Global
Advisor to the Chair, Green Hydrogen Catapult

Dr. Stefan Kaufmann
Hydrogen Executive Advisor to the Thyssenkrupp Board

Thyssenkrupp

Vicente Pinto
Investment Commissioner for Asia

InvestChile

Abhishek Jain
Vice President

O2 power

Morning coffee & networking break

11:00 - 11:30 (30 mins)

[Keynote] Namibia: A Green Hydrogen Hub for Africa

截屏2022-06-09 下午8.22.45.png

Nangula Nelulu Uaandja
Chief Executive Officer

Namibia Investment Promotion and Development Board

11:30 - 11:50 (20 mins)

[Keynote] Australia Green Hydrogen Opportunities Focus

Sam Crafter
Chief Executive Officer, Office of Hydrogen Power 

South Australia

11:50 - 12:10 (20 mins)

[Keynote] Tasmanian Green Hydrogen Hub and its Renewable Hydrogen Action Plan

The Hon. Guy Barnett
Minister for Energy and Renewables

Tasmanian Government

12:10 - 12:30 (20 mins)

[Keynote] Future Opportunities for Hydrogen Investment in Oman

Nasser AL Rizeiqi
Director of Hydrogen Policies and Strategies Department

Oman Ministry of Energy and Minerals

14:00 - 15:00 (60 mins)

[Panel] Making Green Hydrogen Projects Bankable

Moderator :

Fergus Smith
Partner
White & Case

Panelist :

William Rowe
Chief Executive Officer
Octopus Hydrogen

PingYang LI
Senior Vice President of Business Development
ENGIE Hydrogen

Sujay Shah
Managing Director, Global Head, Clean Tech
Standard Chartered Bank

Robert Johnson
Head of Oil & Gas and Petrochemicals, Project Finance, Asia, Asian Investment Banking Division
MUFG

Mr HyungChul Lee
Head of Hydrogen Solution Office, VP
POSCO

Outi Ervasti
Vice President, Renewable Hydrogen
Neste

Afternoon coffee & networking break

15:30-15:50 (20 mins)

[Keynote] Thyssenkrupp’s Vision for Hydrogen Value: Demand, Supply and Infrastructure'.

Dr. Stefan Kaufmann
Hydrogen Executive Advisor to the Thyssenkrupp Board

Thyssenkrupp

15:50 - 16:50 (60 mins)

[Panel] Hydrogen - Green Revolution for the Future Mobility

Moderator :

Michael Masterman
Chairman
FEX limited

Panelist :

Jean-Louis Salinas
Hydrogen and Decarb Solutions Lead
Siemens Energy

Ignacio Hernandez
CEO Asia Pacific & Global CFO 
HIF Global

Nicholas Franslay
Asia Pacific Growth Lead
A.P. Moller-Maersk